Allmän pool

January 28, 2014

Jag vill gärna ha en pool, jag tror jag ska låta svenskapoolfabriken svenskapoolfabriken bygga den åt mig. Det är så skönt att ligga i en pool på sommaren så det skulle vara gult värt för mig att ha en själv. Jag tycker det är lite jobbigt att behöva bada i pool med andra människor, eller i alla fall om de är många. Det känns jobbigt att behöva bada i en allmän pool så jag får väl ta och skaffa mig en egen pool istället. Jag är inte en eremit eller så men jag har väl lite svårt att hantera när det är väldigt mycket folk omkring en, speciellt om det inte är folk som man känner. Jag skulle självklart bjuda in alla mina vänner till min pool, jag gillar att ha trevligt med mina kompisar men jag träffar ogärna mycket nya människor. I alla fall inte många på en gång.

Leave a Reply